ant-logistics.com

Karttojen selkeyden tärkeys

Kuljetuslogistiikka

Kaikki hinnat

Vapaa

$0
 • jopa 2 reittiä päivässä
 • jopa 20 pistettä reitillä
 • Jaettu palvelin
Sähköposti, verkkoyhteisö

Pohja

$49
 • jopa 5 reittiä päivässä
 • jopa 50 pistettä reitillä
 • Mobiilisovellus
Perustuki

Pitkälle kehittynyt

$149
 • jopa 15 reittiä päivässä
 • rajoittamaton pistettä reitillä
 • GPS-seuranta, tiedonvaihto kirjanpitojärjestelmän kanssa
Laajennettu tuki

Yritys

$299
 • jopa reittiä päivässä
 • rajoittamaton pistettä reitillä
 • Useita oksia
 • Laskentaversiot
Omistettu käyttäjä

Toimituspisteiden visuaalinen esitys kartalla

Joskus kartoista voi olla vaikea saada tarvittavaa tietoa nopeasti. Karttojen teksti voi olla liian pienellä painettu ja yksityiskohtia voi olla vaikea saada selville. Niiden lukeminen liikenteessä on myös haastavaa.

Tarkka ja taidokas visualisointi on tehokkain tapa välittää tietoa eteenpäin nopeasti, sujuvasti ja ongelmitta. Tästä johtuen olemmekin varmistaneet, että kaikki käyttäjämme ja asiakkaamme saavat logistiikkapalvelun kartoista mahdollisimman paljon yksityiskohtaista ja ajankohtaista tietoa. Meille on myös tärkeää, että tieto on saatavissa nopeasti. Karttamme näyttävät jokaisen toimituspisteen sijainnin sekä reitin, jota kulkuneuvo seuraa. Palvelu näyttää myös kaikki matkan varrella olevat varastot, huoltoasemat ja autotallit, jotta kulkuneuvosi matka sujuu ongelmitta.

Toimitus- ja lähtöpisteet reittimallissa

Ajomatkojen aikana matkaan voi usein tulla odottamattomia mutkia. Reittimallistamme näet teiden lisäksi esimerkiksi parkkipaikat, tankkauspisteet ja huoltoasemat, sekä ulos- ja sisäänkäynnit.

Kulkuneuvon tankkaus tulee usein tarpeeseen etenkin pitkien matkojen aikana ja joskus huoltoasemaa voi olla vaikea löytää. Myös matkaan lähteminen voi olla haasteellista, sillä joskus kulkuneuvoa ei esimerkiksi saa ajaa suoraan ulos varaston uloskäynnistä, vaan toisesta ennalta sovitusta paikasta. Myös kulkuneuvojen parkkeeraus vaatii paljon suunnittelua ja ongelmat parkkeerauksen kanssa tuovat joskus turhia ja ikäviä lisämutkia matkaan.

Yllä mainittujen tilanteiden huomioon ottamiseksi suosittelemmekin reittimallimme ja ohjeidemme käyttöä. Reittimallista näet myös mittavan luettelon pakollisista reitin lähtöpisteistä reitin loppupisteisiin.

Kuljettajan reitin seuraaminen tabletilla

Reitin seuraaminen on mahdollista myös tabletilla ja älypuhelimellasi. Android-mobiilisovelluksemme antaa kuljettajalle mahdollisuuden logistiikkaratkaisun muodostaman reitin tarkkailemiseen ja seuraamiseen. Kuljettaja voi helposti seurata reittiä siirtymällä navigointitilaan. Navigointitilaan siirtyminen onnistuu muutamassa sekunnissa. Päivän aikana reittejä voidaan muuttaa ja uusia reittejä lisätä. Kuljettaja saa asianmukaisia ilmoituksia mahdollisista muutoksista ja kaikki muutokset näkyvät laitteessa välittömästi. Olemme suunnitelleen ohjelman niin, että matkan seuraaminen ja jopa muutosten tekeminen on mahdollisimman vaivatonta.

Tietojen tuominen ja vieminen

Datatiedostojen tuominen ja vieminen on helpoin tapa integroida logistiikkapalvelu käyttäjän kirjanpitojärjestelmään. Menojen ja tulojen seuraaminen on helppoa automatisoidun palvelun avulla. Pikavippilaina tai pankkilaina ovat käteviä ja vaivattomia keinoja taloudellisen tilanteen tasapainottamiseksi. Logistiikkaratkaisu ei välttämättä luo sovelluksia palveluun, mutta se linkittää ne laskentataulukkotiedostoon. Kun olet suorittanut reittien laskemiseen liittyvät tehtävät, voit lähettää tiedoston nopeasti eteenpäin jatkotöitä ja analysointia varten.